FINTLAND ELEKTROSERVICE AS

ELREP AS - Elesco Rogaland 

TLF SERVICE: 924 07 176


Vi vil utføre en HURTIG service og reparasjon, på Miele produkter i Stavanger/Sandnes og Sør-Rogaland, etter endt garanti/reklamasjonstid.

Ta kontakt på telefon eller e-post og vi skal utføre dette snarest!

Kjetil Fintland drev firma SF. Elektroservice AS, også kalt Mieleservice og Sørvest Mieleservice i Stavanger og Sør-Rogaland fra 1988 til 2014. Firma hadde lokaliteter på Sola og i Støperigaten i Stavanger i denne perioden. Kjetil Fintland sitt firma var da Miele Norge sin samarbeidspartner og representant her i distriktet.

Nå driver vi videre i egen regi og reparerer fremdeles Miele, men nå utenfor garanti og reklamasjonstid, i samarbeid med ELREP AS elesco rogaland på Lye. Det vil si Miele husholdningsprodukter over 5 år og Miele Professional over 2 år.

Kjetil Fintland er nå medeier i  ELREP AS - Elesco Rogaland, som er lokalisert på Lye. Dette samarbeidet innebærer reparasjon av produkter på serviceoppdrag også gitt av Elesco Norge, og inkluderer også merker som Samsung, LG, Grundig, (Beko, Blomberg), Elektrolux, (Husquarna, Zanussi, AEG), Whirlpool (Bauknect, Hotpoint) m.m.

 

Bestilling av service:

ELREP tlf: 915 86 22

Kjetil tlf: 924 07 176

kjetil@fintland.com post@elrep.no

www.elrep.no